ADANA / CEYHAN - Yeşildam İlkokulu

0(322) 661 41 28
Yeşildam Mahallesi Ceyhan /ADANA
Vizyon
Okulumuzun tüm öğrencileri sanayi kuruluşlarında aranan kalifiye eleman olarak yetişsin. Öğrencilerimiz değişen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip yetişsinler.  Tüm öğrencilerimiz bir yüksek öğretim kurumuna girmeye hak kazansın.  Okul toplumunun tüm bireyleri sorumluluk alsın ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve inisiyatif kullansın. Öğrencilerimiz yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı olsunlar, fikir ve hareketleri ile öncülük etsinler. Okul toplumunun tüm bireyleri hedeflerine ulaşmada ilkelerinden ödün vermesinler.  Olumlu niteliklere sahip bir kültürümüz oluşsun ve okul toplumunun bireyleri okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kültürleri ile gurur duysunlar. Eğitim öğretimi daha nitelikli hale getirerek her yıl üniversiteyi kazanacak öğrenci sayısını artırmak.
Misyon
Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
09.00-14.40
SOBA-KLİMA